Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Daļēji atcels aizliegumu atrasties uz Rīgas ūdenstilpņu ledus

Iestājoties ilgstošam un stabilam salam, uz Rīgas ūdenstilpnēm izveidojusies noturīga ledus kārta, tāpēc pašvaldība plāno daļēji atcelt paaugstinātas ledus bīstamības periodu pilsētas administratīvās teritorijas robežās, portālu Diena.lv informē Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.Attiecīgais rīkojums, visticamāk, tiks parakstīts jau piektdien, 24.

janvārī, lai nedēļas nogalē zemledus makšķernieki netraucēti varētu baudīt ziemas priekus. Tomēr sanāksmes dalībnieki, kuru vidū bija pašvaldības policijas, glābšanas dienestu, ostas policijas un makšķernieku sabiedrisko organizāciju pārstāvji, vienojās, ka atsevišķās bīstamās vietās aizliegums atrasties uz ledus ir jāsaglabā.Aizliegums tiks saglabāts Daugavā no ietekas jūrā līdz Dzelzceļa tiltam, Buļļupē no Daugavas līdz Bolderājas tiltam, Juglas upē visā tās garumā Rīgas teritorijā un citur. Plānots arī saglabāt aizliegumu atrasties uz ledus zem tiltiem un pārvadiem apmēram 100 metru attālumā uz abām pusēm.Kā ziņots, pazeminoties gaisa temperatūrai, ar pilsētas izpilddirektora rīkojumu uz Rīgas ūdenstilpnēm tika noteikts paaugstinātas bīstamības periods, kura laikā iedzīvotājiem atrasties uz ledus ir aizliegts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas