Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Daļēji slēgs satiksmi uz Brasas pārvada

Trešdien, 24.aprīlī, tiks uzsākta pārvada pār dzelzceļu pie Brasas stacijas pārbūve. Pārvada remontdarbu laikā tiks ieviesti būtiski satiksmes ierobežojumi, kas saglabāsies līdz pārvada pārbūves darbu beigām, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Būvdarbi tiks organizēti vairākos etapos, nodrošinot nepārtrauktu sabiedriskā transporta kustību, bet ierobežojot pārējo transportlīdzekļu kustību virzienā uz pilsētas centru.

Satiksmes organizācijas ierobežojumi paredz pilnībā slēgt transportlīdzekļu (izņemot sabiedrisko transportu) kustību pa Brasas pārvadu virzienā no Gaujas ielas. Virzienā no pilsētas centra transportlīdzekļu kustība tiks saglabāta.

Satiksmes departaments aicina transportlīdzekļu vadītājus pārskatīt ikdienas maršrutu, izvēlēties piemērotāko remontdarbu zonas apbraucamo ceļu.

Brasas pārvada pārbūves darbu ietvaros tiks veikts nesošo konstrukciju remonts, pārvada seguma, tramvaju sliežu ceļa un kontakttīklu pārbūve, apgaismojuma pārbūve, kā arī pārvada ietves seguma pārbūve un margu nomaiņa.

Kopējās Brasas pārvada pārbūves darbu izmaksas ir 10,87 miljoni eiro. Līgums paredz, ka būvdarbi jāpabeidz nākamgad pavasarī. 

 

Top komentāri

Tenis
T
Varbut, ja si tilta konstrukcijas ir slikta tehniska stavokli, so tiltu nojaukt un uzbuvet jaunu, modernu tiltu no ka ieguveji bus visi gan esosas paudzes, gan nakosas paudzes? Jauna tilta uzbuve izmaksas dargak, bet ta bus vertiga investicija sodienai un nakotnei.
Ridzinieks
R
So sarusejuso trubu un citu metala konstrukcijas ir jaizstaj ar nerusejosa metala izstradajumiem. Ir tikai jautajums, vai nabadzibas un posta parnemtaja Latvija, sis nerusejosas trubas un citas metala konstrukcijas netiks nozagtas? Varbut remontejot so tiltu jau savlaicigi uzstadit noverosanas kameras, lai laupitajus varetu identificet, ja kas?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas