Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dome pārmet Rīgas krievu teātrim patvaļīgu īrnieku izvēli

Rīgas dome (RD) pārmet valsts SIA Mihaila Čehova Rīgas krievu teātris patvaļīgu īrnieku izvēli, otrdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

Iepriekš teātra vadība bija noslēgusi līgumu ar SIA Kapella 13 par kafejnīcas telpu izīrēšanu, taču RD iebilda, ka tas darīts bez īpašnieka, proti, domes atļaujas. Savu vainu atzīst arī teātra vadība, kas gan norāda, ka situācija ar kafejnīcu attīstījusies vēsturiski. Tagad līgums ar šo uzņēmumu ir lauzts, ir izsludināts jauns konkurss uz kafejnīcas telpu īri.

Rīgas Krievu teātris pēc rekonstrukcijas tiks nodots ekspluatācijā šī gada 10.jūlijā. Līdz tam laikam Rīgas dome plāno slēgt nomas līgumu ar teātri un arī jaunajiem kafejnīcas īrniekiem, kas kļūs zināmi šonedēļ.

Rīgas dome plāno slēgt ar teātri nomas līgumu uz 30 gadiem, nosakot nomas maksu ēkām Kaļķu ielā 14 un 16 un Kalēju ielā 4 - 0,10 Ls/m2 (bez PVN), skaidrojis Rīgas domes Īpašuma departamenta direktora vietnieks Oļegs Burovs. Tikpat liela īres maksa paredzēta arī kafejnīcas telpu īrniekiem, taču paredzams, ka ieguldāmo investīciju summa būs 80 000 latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas