Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: dzēšot ugunsgrēku, Rīgā atrod marihuānas audzētavu

Šīs nedēļas pirmajās divās dienās Valsts policijas darbinieki Rīgā atklājuši divus dzīvokļus, kuros tiek audzēta marihuāna, informē policija. Pirmdienas vakarā kādā Gogoļa ielas dzīvoklī policisti atrada 860 gramus izžāvētas marihuānas un aptuveni 430 kaņepju stādus. Savukārt kādā Zvaigžņu ielas dzīvoklī otrdien policija aizturēja 18 gadus vecu jaunieti aizdomās par narkotiskās vielas saturošu augu audzēšanu.

Pirmdien Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēmis izsaukumu uz kādu ēku Gogoļa ielā, kur bija aizdegušies elektrovadi. Dzēšot liesmas, daži no ugunsdzēsējiem sajutuši specifisku smaržu. Pēc nelaimes novēršanas ugunsdzēsēji ziņoja notikuma vietā esošajai patruļpolicijas ekipāžai par iespējamu nelegālu augu audzēšanu.Dzīvoklī patruļpolicijas bataljona darbinieki atklāja, ka viena no četrām dzīvokļa istabām iekārtota kā kaņepju audzētava. Istabā bija gan ventilatori, gan lampas un puķu podi. Aizturēts arī vīrietis, kurš mitinājies šajā dzīvoklī un, , iespējams, nodarbojies ar kaņepju audzēšanu. Aizturētais ir dzimis 1982.gadā un ne reizi agrāk nav nonācis policijas redzeslokā.

Policijā uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 256.panta "par narkotiskās vielas saturošu augu nelegālu sēšanu vai audzēšanu". Trešdien tiesa kaņepju audzētājam piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Savukārt otrdien, 27.jūlijā, Rīgas reģiona kriminālpolicijas darbinieki atklāja nelegālu kaņepju audzēšanas gadījumu kādā Zvaigžņu ielas dzīvoklī. Šajā dzīvoklī nelegālos augus audzēja kāds 18 gadus vecs puisis, kurš arī agrāk nav nonācis policijas redzeslokā. Puisis nelegālos augus audzēja skapī zem lampām, un viņam savu nodarbošanos pat bija izdevies slēpt no tuviniekiem. Lai gan skapī policijas darbinieki atrada divus puķupodus, lampas un mēslojumu, atklājies, ka jaunietis par saviem augiem nerūpējās - augi bija nokaltuši.

Abos dzīvokļos atrastās mantas un augi nodoti ekspertīzei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas