Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTOREPORTĀŽA: asfaltā ielūzušā auto "glābšanas operācija"

Ūdens izskalojuma dēļ Rīgā, Nīcgales ielā, asfaltā ielūzusi automašīna. No bedres bija redzams vien automašīnas pakaļgals.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inese Veisa Diena.lv pastāstīja, ka pieteikums saņemts plkst.7 no rīta. Cilvēki automašīnā nebija. Pēc viņas teiktā, lai auto izceltu, glābējiem vispirms bija jāatsūknē ūdens.

SIA Rīgas ūdens sabiedrisko attiecību speciāliste Signe Dreijere pastāstīja, ka šajā vietā plīsis 300 milimetrus liels ūdensvads, līdz ar to izveidojās izskalojums un iegruva asfalts.

Viņa informēja, ka to var dēvēt par maģistrālo ūdensvadu. Bez ūdens palikušas sešas ēkas - piecas piecstāvu daudzdzīvokļu mājas un viena bērnudārza tipa ēka. Pagaidām S.Dreijere atturējās prognozēt, cik laika prasīs remontdarbi. Viņa piebilda, ka ūdensvadu avārijas notiek katru dienu. Šajā vietā, iespējams, ūdens plūsma paskalojusi grunti, iespējams, iepriekš ar lietus ūdeņiem veidojušies izskalojumi.

Rīgas ūdens nes atbildību par automašīnas īpašniekam radītajiem zaudējumiem, tas tiks nokārtots likumā paredzētajā kārtībā, teica S.Dreijere.

(pievienota Ritvara Skujas fotoreportāža)





Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas