Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Grausta vietā iekārtos sporta un veselības zona

Rīgas pilsētas Īpašuma departamenta Būvniecības pārvalde no grausta atbrīvotās Rīgas 61. vidusskolas skolas teritorijas vietā plāno iekārtot sporta un veselības zonu. Teritorija būs pieejama ne tikai skolas audzēkņiem, bet arī apkārtējo māju iedzīvotājiem. To veidos asfaltēta skrejceļš, kas paredzēts arī braukšanai ar velosipēdiem pa dažādu šķēršļu joslām, skriešanas stadions ar celiņa garumu līdz 250 m, kura iekšpusē paredzēti laukumi basketbolam, volejbolam un futbolam.

Skolas tipveida ēkas iekšpagalmā tiks atjaunots laukums un tā sauktā „skatuvīte”, kā arī izbūvēti soliņi, šādi veidojot vietu, kur skolai organizēt savus pasākumus, piemēram, pirmās septembra svinīgo līniju. Savukārt zaļajā zonā būs spēļu laukums pagarinātajām dienas grupām, kur 1. – 4. klases skolnieki varēs pavadīt laiku pēc mācībām.

Šobrīd grausts, kas atradās skolas teritorijā, jau ir nojaukts, tiek veikta vecā asfalta seguma noņemšana, lai šajā vietā varētu ierīkot futbola laukumu 20 m x 40 m lielumā ar mākslīgo segumu. Tas tiks izdarīts līdz jaunā mācību gada sākumam, bet pilnībā visi plānotie skolas teritorijas labiekārtošanas darbi tiks pabeigti nākamgad. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas