Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ievēl jaunu Rīgas Īres valdi

Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas deputāti šodien atbalstīja jaunu Īres valdes priekšsēdētāja un locekļu ievēlēšanu amatā. Galīgais lēmums būs jāpieņem domes sēdē.

Par Īres valdes priekšsēdētāju plānots ievēlēt Narini Abagjanu, par valdes locekļiem no īrnieku vidus - Līviju Dūviņu un Larisu Golubevu, bet par valdes locekļiem no īpašnieku vai izīrētāju vidus - Viktoru Fedotovu un Ritu Bednarsku. Rīgas pilsētas Īres valde tiks ievēlēta uz Rīgas domes pilnvaru laiku.

Īres valdes priekšsēdētāja un valdes locekļi tika izraudzīti konkursa kārtībā. Kā norādīja komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko (LPP/LC), konkurss bijis sarežģīts un grūts - piedalījušies vairāk nekā 30 pretendentu un atlase notikusi vairākās kārtās, vēsta aģentūra LETA.

Īres valde risina nesaskaņas starp dzīvojamo telpu īrniekiem un izīrētājiem, dzīvokļu īpašniekiem un apsaimniekotājiem, nomniekiem un iznomātājiem, kā arī nesaskaņas starp komunālo pakalpojumu sniedzējiem un šo pakalpojumu saņēmējiem. Līdzšinējā īres valde darbojās kopš 2005. gada, tās sastāvā bija Īres valdes priekšsēdētājs Andris Vilks, valdes locekļi no īrnieku vidus - Ilze Baltais un Andris Meikališs, kā arī valdes locekļi no īpašnieku vai izīrētāju vidus - Jānis Jakāns un Maruta Siliņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas