Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Izsludina konkursu uz Rīgas namu valdes locekļu amata vietām

Rīgas dome oficiāli izsludinājusi atklātu konkursu uz pašvaldības SIA _Rīgas nami _valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amata vietām.

Lai pretendētu uz šiem amatiem, nepieciešama augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnēs, ekonomikā, finansēs, vadības zinībās, inženierzinātnēs vai nekustamā īpašuma pārvaldīšanā un ne mazāk kā divu gadu darba pieredze vadošā amatā, kā arī vēlama pieredze nekustamo īpašumu pārvaldīšanas vai būvniecības jomā.

No pretendentiem tiks prasītas valsts valodas un vismaz vienas svešvalodas zināšanas, teicamas saskarsmes, komunikācijas un argumentācijas prasmes, precizitāte un analītiska domāšana, kā arī augsta atbildības sajūta un nevainojama reputācija.

Pretendentiem līdz 6.novembrim personīgi jāiesniedz pieteikuma vēstule, CV, izglītību apliecinoša dokumenta kopija un SIA Rīgas nami darbības programma uz divām lapaspusēm, kā arī vismaz divas rekomendācijas par atbilstību amatam.

Kā ziņots, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (GKR) 11.septembrī atstādināja SIA Rīgas nami valdi - tās priekšsēdētāju Kārli Kavacu un valdes locekli Almeru Ludviku -, jo uzņēmumā veikti augsta riska finanšu darījumi ar brīvajiem līdzekļiem kopumā 1,2 miljonu apmērā.

Kavacu 2.oktobrī aizdomās par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu aizturējusi policija, taču viņš atbrīvots pret 15 000 latu drošības naudu. Pret viņu sākts kriminālprocess par pilnvaru pārsniegšanu, iesaistoties augsta riska finanšu darījumos, kas "Rīgas namiem" nodarījis vairāk nekā 1,2 miljonu latu lielus zaudējumus.

Vienā kriminālprocesā ar Kavacu tika aizturēts arī SIA Zeus valdes loceklis Ivars Ciska, kuram tiesa apcietinājumu nepiemēroja. Viņš tiek turēts aizdomās par piesavināšanos lielā apmērā. Par šiem pārkāpumiem Kavacs šā gada septembrī tika atstādināts no amata Rīgas namos un izslēgts arī no Rīgas vicemēra Andra Amerika (GKR) dibinātās partijas Gods kalpot Rīgai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas