Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Labdarības koncertā Rīgā liela ziedotāju atsaucība

Šodien notikušajā mūziķa Andra Kiviča labdarības koncertā lielveikalā "Domina" bijusi liela iedzīvotāju atsaucība un cerams, ka daļa no palīdzības projektiem nepieciešamās summas varētu būt savākta, informēja labdarības portāla Labdarības faktors vadītāja Ilze Šēfere-Siliņa.

"Atsaucība bija ļoti liela, jo vairāki projekta dalībnieki bija atnākuši uz koncertu un klātesošie varēja ar viņiem iepazīties un aprunāties. Patlaban vēl nevaru pateikt, cik naudas iedzīvotāji ziedojuši katrā no projektu ziedojumu kastītēm, to būsim aprēķinājuši pirmdien, tomēr ceram, ka daļa no trūkstošās naudas, kas kopumā ir nedaudz vairāk nekā 5000 latu, ir savākta," sacīja Šēfere-Siliņa.

Labdarības portāls Labdarības faktors sadarbībā ar tirdzniecības centru Domina šodien rīkoja labdarības koncertu. Tā laikā Andris Kivičs un Labdarības faktora brīvprātīgie aicināja Domina apmeklētājus ziedot trīs palīdzības projektiem: "Palīdzēsim mazajai Paulai" - meitenītei, kura slimo ar cerebrālo trieku, "Pasakainie rokdarbi" - sievietēm - rokdarbniecēm ar invaliditāti un "Palīdzība ģimenēm, kuru apgādnieki ir cietumā".

Projektam "Palīdzēsim mazajai Paulai" vēl vēl nepieciešami 4573 lati, sieviešu ar invaliditāti atbalstam - 394 lati, bet "Palīdzība ģimenēm, kuru apgādnieki ir cietumā" nepieciešami vēl 502 lati.

Portāls Labdarības Faktors ir starptautiskās vietnes Charity Factors Latvijas filiāle, kuras mērķis ir apvienot visas Latvijas labdarības organizācijas un iniciatīvas vienotā bezmaksas tīmekļa vietnē - www.labdaribasfaktors.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas