Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Liedz atļaujas divu jaunu azartspēļu vietu ierīkošanai

Rīgas domes deputāti ceturtdien nav atbalstījuši divu jaunu azartspēļu vietu atvēršanu sporta arēnā _Rīga _un Aspazijas bulvārī, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komiteja neatbalstīja SIA Tele Toto iesniegumu ar lūgumu izsniegt atļauju jaunai totalizatora vietas atvēršanai sporta arēnas Rīga telpās, kā arī SIA Niks iesniegumu par spēļu zāles atvēršanu Aspazijas bulvārī 22.

Komitejas priekšsēdētājs Dainis Turlais (LPP/LC), komentējot totalizatora rīkotāju solījumu maksāt pašvaldībai 50 000 latu nodokļu naudas, sacīja, ka šī nauda būtu nevis rīdzinieku nopelnīta, bet gan rīdziniekiem atņemta.

Deputāti bija vienisprātis, ka nav jāatbalsta bizness, kurš balstīts uz cilvēku tieksmi viegli tikt pie naudas, pazaudējot, iespējams, pēdējos iztikas līdzekļus.

Komiteja arī nolēma vērsties pie Finanšu ministrijas ar lūgumu sniegt skaidrojumu, uz kādu normatīvo aktu pamata Latvijas interneta portālos darbojas virkne ārvalstu totalizatoru, kas pieņem likmes no nepilngadīgajiem un nemaksā Latvijas valstij nodokļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas