Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

No Rīgas centrā esošā kluba 75D nolaupīti vairāki tūkstoši eiro

Šīs nedēļas sākumā Rīgas centrā klubā 75D notikusi laupīšana, kuras laikā piekauts kluba direktors, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas (VP) pārstāve Gita Gžibovska.

VP ir ierosinājusi kriminālprocesu. Izmeklēšanas interesēs policija plašākus komentārus nesniedz.

Savukārt kluba īpašniece Karīna Mihalkina aģentūrai LETA norādīja, ka laupīšanas laikā no kluba seifa tikuši izzagti vairāki tūkstoši eiro, kā arī nodarīti miesas bojājumi kluba direktoram.

Mihalkina skaidroja, ka laupīšanu veikuši divi vīrieši un viena sieviete, kas klubā ieradušies kā viesi. Savas vizītes laikā grupējums izteicis sūdzību par it kā nozagtu mobilo telefonu un pieprasījuši kluba vadību ielaist telpā, kurā ievietota centrālā video novērošanas sistēma, lai noskatītos video ierakstus zagļa identificēšanai. Brīdī, kad grupējums tika ielaists telpā tika sagrābts un piekauts kluba direktors, kā arī izlaupīts seifs.

Jau vēstīts, ka VP amatpersonas 18.jūnijā veica procesuālās izmeklēšanas darbības klubā 75D, Elizabetes ielā 22. Izmeklēšanā iesaistīts Valsts policijas Rīgas Centra iecirknis un Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvalde.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas