Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pagaidām nevērtēs Bemhena atbildību par RS lielajām algām

Interneta vidē nonākušais algu saraksts, ko publicēja tā dēvētā Ceturtās atmodas tautas armija (4ATA), atspoguļojot Rīgas satiksmes (RS) algas pērn, tomēr Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) pagaidām neizskatīs uzņēmuma valdes priekšsēža Leona Bemhena atbilstību ieņemamajam amatam. N.Ušakovs_ Dienai _uzsver, ka RS vadībai algas pērn samazinājušās vairāk nekā uz pusi un RS arī esot izpildījusi pērn doto uzdevumu samazināt administratīvos izdevumus par pusmiljonu latu.

Jau ziņots, ka nopludinātajā atalgojuma sarakstā bija redzams, ka vairāki cilvēki vēl pērnā gada beigās saņem vairāk kā 3000 un pat 4000 latu. N.Ušakovs norāda, ka šogad augstākā alga uzņēmumā esot 2860 latu. Atalgojuma saraksts gan liecināja, ka ne tikai atsevišķiem cilvēkiem ir salīdzinoši lielas algas, bet kopumā ir liels darbinieku skaits, kas mēnesī saņem vairāk kā 1000 latu. N.Ušakovs sola, ka administratīvie izdevumi uzņēmumā vēl tiks samazināti, līdz ar to samazināšoties arī cilvēku skaits, kas saņem tik lielas algas. Tomēr konkrētu samazinājuma apjomu viņš atturas nosaukt, sakot, ka šie darbi jāveic pakāpeniski visu laiku.

Jau ziņots, ka jūlija datos redzams — trīs personas saņēmušas 16 un 25 tūkstošus latu, bet pēc tam turpinājušas saņemt aptuveni 4000 latu mēnesī. Raidījums Panorāma pieļāva, ka viena no personām, kas saņēma 25 tūkstošus latu mēnesī, savulaik atlaists no valdes par kļūdām trolejbusu iepirkumā. Preses arhīvi liecina, ka no valdes atbrīvotā persona bija Igors Volkinšteins, kurš pēc tam turpināja strādāt uzņēmumā. Vai šī ir tā pati persona, kas jūlijā saņēmusi 25 tūkstošus latu, N.Ušakovs atturējās atbildēt, sakot, ka tas tiks pārbaudīts. Ja atklāsies kādi pārkāpumi, vainīgajam nākšoties pamest darbu.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas