Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Par zādzības novēršanu Pašvaldības policijas darbinieki saņems prēmiju

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) inspektoram Gatim Oltem, kārtībniekam Klāvam Eglītim un kārtībniekam Andrim Vasiļvolfam par zagļa notveršanu nozieguma vietā tiks izmaksātas prēmijas, otrdien nolēma Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komiteja.

RPP darbinieki, pildot amata pienākumus un patrulējot naktī Zemgales priekšpilsētā, pirms plkst. 3 pie mācību iestādes žoga Zvārdes ielā pamanīja vīrieti, kurš paskaidroja, ka gaidot sabiedrisko transportu un pēc ciemošanās netiekot mājās. Taču viņa personība raisīja aizdomas, un, apsekojot skolas teritoriju, policisti uzgāja promnešanai sagatavotus datorus, monitorus, audio aparatūru un citas mantas un konstatēja, ka ir uzlauztas skolas pagalma puses durvis. Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas pārstāvji, kuri turpināja lietas izmeklēšanu. Aizturētais nogādāts Valsts policijas iecirknī.

Ņemot vērā, ka policijas darbinieku profesionālas rīcības rezultātā tika novērsta liela apmēra zādzība, kas varēja paralizēt normālu skolas darbību un nodarīt materiālus zaudējumus pašvaldībai, Gatis Olte, Klāvs Eglītis un Andris Vasiļvolfs saņems prēmiju 60% apmērā no darbiniekiem noteiktās mēnešalgas. Prēmijas tiks izmaksātas no Rīgas Pašvaldības policijas budžeta līdzekļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas