Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pārdaugavā tramvajā un uz ielas aiztur ekshibicionistus

Piektdien, 13.augustā, Rīgā, Pārdaugavā, policija aizturējusi divus ekshibicionistus: viens no viņiem atkailināja savus dzimumorgānus 4.maršruta tramvajā, bet otrs - uz ielas.

Abus vīriešus aizturēja Rīgas pašvaldības policijas darbinieki kopā ar uzņēmuma "Rīgas satiksme" kontrolieriem, kuri netālu veica reidu, tvarstot bezbiļetniekus.

Kā pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, piektdien ap pusdienlaiku Slokas ielā tramvajā aizturēts 1991.gadā dzimis jaunietis. Viņš savas darbības neesot spējis izskaidrot, vien apmulsis teicis, ka "tas noticis nejauši". Šis jaunais vīrietis aizturēšanas brīdī nebija lietojis nekādas apreibinošas vielas. Policija atzīmē, ka šis nav "klasisks" ekshibicionists, jo gados vēl ir ļoti jauns, bet parasti par šādām darbībām tiek pieķerti pusmūža vīrieši.

Tajā pašā dienā un pat stundā Kapseļu ielā aizturēts 1956.gadā dzimis vīrietis, kurš ar kailiem dzimumorgāniem sekojis kādai sievietei ar bērnu. Viņš policijai skaidrojis, ka vēlējies uz paģirām pačurāt. Vīrietis iepriekš ir bijis divas reizes tiesāts.

Par abiem gadījumiem policijā sākti kriminālprocesi par huligānismu. Aizturētie pagaidām atrodas īslaicīgās aizturēšanas nodaļā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas