Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Policija prasa sodīt šoferi, no kura mikroautobusa izkrita un nositās sieviete

Policija nodevusi prokuratūrai lietu par traģisko nelaimes gadījumu, kad vasaras beigās pa mikroautobusa durvīm izkrita un nositās aptuveni 60 gadus veca sieviete. Process uzsākts pret mikroautobusa vadītāju, kuram tagad draud līdz pat desmit gadiem cietumā, portālam Diena.lv pastāstīja Valsts Policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

Policija konstatējusi, ka negadījums noticis mikroautobusa vadītāja rīcības rezultāta, jo viņš neesot ievērojis visus nepieciešamos drošības pasākumus, tādēļ viņš tiek apsūdzēts pēc Krimināllikuma 260.panta 2.daļas, kas paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem vai bez tā.Jāatgādina, ka augusta beigās pa braucoša 206.maršruta mikroautobusa durvīm izkrita un nositās kāda sieviete. Toreiz neoficiāli avoti liecināja, ka mikroautobuss, iespējams, bijis pārpildīts un cilvēki tajā stāvējuši kājās par spīti tam, ka satiksmes noteikumi to aizliedz. Sieviete esot stāvējusi pārāk tuvu durvīm un izkritusi, kad mikroautobuss veicis pagriešanās manevru. Policija par notikušo uzsāka kriminālprocesu, bet Rīgas domes Satiksmes departaments paaugstināja kontroļu skaitu mikroautobusos. Kā novēroja _Diena.lv_, arī paši mikroautobusu šoferi pēc tam kādu laiku vairs neuzņēma tajos vairāk pasažieru nekā atļauts.Pret SIA _Kort_, kas nodrošina mikroautobusus satiksmi 206.maršrutā nekādas sankcijas pagaidām neesot paredzamas, bet to vai mikroautobuss tiešām bijis pārpildīts policija vēl joprojām nekomentē, jo paredz, ka apsūdzētais šoferis prasību pārsūdzēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas