Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pusaudzis gūst smagus apdegumus, pētot Latvenergo elektrosadales skapi

Rīgā kāds 13 gadus vecs zēns guvis smagu elektrotraumu, informē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.Pusaudzis bija mēģinājis izpētīt, kas notiek Latvenergo elektrosadales skapī, kas atrodas Ziepniekkalna un Ceraukstes ielu krustojumā. Zēns guvis abu roku III pakāpes apdegumus ar kaulu lūzumiem un nekrozi. Mediķi zēnu nogādājuši Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā. Par notikušo mediķi ziņojuši arī uzņēmumam Latvenergo.

Kā informē NMP dienesta mediķi – vakar notikuši vēl vairāki traumatiski negadījumi, no kuriem varēja pasargāties.

Pļaviņās mediķiem palīdzību lūdza 62 gadus veca sieviete, kas pa pilsētu bija braukusi ar divriteni. Pie kādas privātmājas, kam bija atvērti vārti, lai saimnieki varētu izbraukt ārā ar vieglo automašīnu, riteņbraucējai pēkšņi virsū meties šīs mājas suns. Sievietei konstatēja dziļu suņa kodiena radītu plēstu brūci papēdī.

Smagas sekas alkohola lietošana radīja kādam 60 gadus vecam vīrietim no Bauskas. Atgriežoties no bērēm Lietuvā, kur ticis lietots nezināmas izcelsmes alkohols, vīrietis iemiga tik cieši, ka dzīvesbiedre viņu nav varējusi pamodināt, tāpēc izsauca ātro palīdzību. Arī pēc neatliekamās palīdzības sniegšanas vīrietis mediķu klātbūtnē nenāca pie samaņas un ar smagu intoksikāciju tika nogādāts slimnīcā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas