Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgā iedzīvotājiem pieejamas vairākas slidotavas un slēpošanas trases

Līdz ar sala iestāšanos Rīgā sāk darboties dabīgā ledus slidotavas un arī slēpošanas trases, portāls Diena.lv uzzināja Rīgas domē.

Šobrīd iedzīvotājiem ir pieejama viena mākslīgā ledus slidotava, kura jau no decembra darbojas laukumā pie Rīgas Kongresu nama, bet jau šajās dienās sāks darboties arī dabīgā ledus slidotava pie Rīgas Ķengaraga vidusskolas (Maskavas iela 273) un pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas (Parādes iela 5c).

Tāpat top slidotavas pie Reģionālajā sporta centra Sarkandaugava, kas atrodas pie Bērnu un jauniešu centra Laimīte (Sarkandaugavas iela 24), kā arī Rīgas ziemas sporta un aktīvās atpūtas parkā (Uzvaras bulvāris 15), kuras darbu varētu uzsākt šīs nedēļas nogalē. Vēl viena mākslīgā ledus slidotava, kas atrodas pie Rīgas 84. vidusskolas (Lielvārdes iela 141) būs pieejama februāra sākumā, pēc Kontinentālās hokeja līgas Latvijas komandas Rīgas Dinamo spēles pret Minskas Dinamo komandu.

Pie visām slidotavām darbosies inventāra nomas punkti. 

Iedzīvotāji gaidīti arī slēpošanas trasēs. Rīgas pašvaldība šogad nodrošinās slēpošanas iespējas četrās slēpošanas trasēs. Rīgas ziemas sporta un aktīvās atpūtas parkā, kur trase jau darbojas, no 20, janvāra slēpošanas trase būs pieejama arī Lucavsalā, kā arī pie Rīgas 84. vidusskolas un Anniņmuižā. 

Aktuālā informācija par slidotavām un slēpošanas trasēm pieejama tīmekļa vietnē www.sports.riga.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas