Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rīgā šogad ceļazīmju uzstādīšanai izlietos 43 425 latus

Rīgas domes Satiksmes departaments šogad plāno galvaspilsētā uzstādīt 974 jaunas ceļazīmes un demontēt 40 esošās ceļazīmes, šim nolūkam izlietojot 43 425 latus, ierēķinot pievienotās vērtības nodokli.

Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja interneta mājaslapā pieejamā informācija, departamenta izsludinātajā konkursā uzvarējusi SIA "Rīgas luksofors", kas atzīta par labāko no trim pretendentiem.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Satiksmes departamenta preses sekretāre Ieva Prauliņa, konkursa rezultātā izpildītājam būs jānodrošina gaismu atstarojošu ceļazīmju izgatavošana, uzstādīšana un demontāža.

Kopumā šogad plānots uzstādīt 974 ceļazīmes, tajā skaitā abpusējas ceļazīmes, vertikālos ceļa apzīmējumus, ceļazīmes uz citronu zaļā fona, satiksmes spoguļus ar statiem, kā arī izgatavot status un kronšteinus, nomainīt status. Šogad plānots demontēt 40 ceļazīmes.

Saskaņā ar konkursa prasībām uzstādīto ceļazīmju vizuālo īpašību saglabāšanas garantijas laikam jābūt no septiņiem līdz desmit gadiem atkarībā no gaismu atstarojošās virsmas klases.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas