Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Rīgas pašvaldība gatavojas šī gada lielāko objektu izsolei

Šī gada 5. aprīlī Rīgas domes Īpašuma departaments rīkos trīs Rīgas pilsētas pašvaldībai piederošo īpašuma objektu atklātas, mutiskas izsoles ar augšupejošu soli. Tās ir ēkas Pulkveža Brieža ielā 18, Grēcinieku ielā 34 un Brīvības ielā 100 ar tām piegulošajiem zemes gabaliem, portālu Diena.lv informēja Rīgas domē.

Pieteikumus dalībai izsolēs var pieteikt līdz 11. martam.

"Šie ir šobrīd lielākie jeb naudas izteiksmē - vērtīgākie objekti no visiem, kurus šogad pašvaldība izlēmusi pārdot. Ēkas Grēcinieku un Brīvības ielā pašvaldības funkcijas veikšanai vairs nav nepieciešamas pēc pašvaldības piederošo veselības aprūpes kapitālsabiedrību reorganizācijas, kad tās tika pievienotas RP SIA Rīgas pirmā slimnīca," skaidroja Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs.

Īpašums Pulkveža Brieža ielā 18 ir divstāvu administratīvā ēka ar piebūvi  un zemesgabalu 898 m2 platībā. Ēka nodota ekspluatācijā 1910.gadā, tās kopējā platība – 694,6 m2. Izsoles sākumcena – 257 000 latu. Izsoles solis – 10 000 latu. Pirkuma maksas samaksas termiņš – divas nedēļas.

Ēka Grēcinieku ielā 34 ir piecstāvu poliklīnikas ēka ar zemi 719 m2 platībā, kas atrodas Vecrīgā, blakus Strēlnieku laukumam, Rātslaukumam, Melngalvju namam. Ēka celta 1888.gadā ar kopējo platību 3219 m2. Šobrīd telpas tiek lietotas poliklīnikas vajadzībām, bet tās pakāpeniski tiks atbrīvotas. Izsoles sākumcena – 2 078 000 latu. Izsoles solis – 20 000 latu. Pirkuma maksas samaksas termiņš – divas nedēļas.

Ēka Brīvības ielā 100 ir trīsstāvu poliklīnikas ēka ar zemi 1 829 m2 platībā, un ar to saistīto pagalma izbūvi – asfalta segumu. Ēka atrodas netālu no Vidzemes tirgus, Brīvības ielas malā. Ēka celta 1910.gadā, ar kopējo platību 1797,2 m2. Šobrīd telpas tiek lietotas poliklīnikas vajadzībām, bet tās pakāpeniski tiks atbrīvotas līdz 1. novembrim. Izsoles sākumcena – 524 000 latu. Izsoles solis – 10 000 latu. Pirkuma maksas samaksas termiņš – divas nedēļas.

Vienoties par nekustamās mantas apskati, iepazīties ar izsoles noteikumiem un iesniegt pieteikumus dalībai izsolē var Riharda Vāgnera ielā 5, Rīgas domes Īpašuma departamenta Īpašuma atsavināšanas pārvaldē 426.kabinetā. Vairāk informācijas www.rdid.lv. Tālrunis uzziņām 67105213.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas