Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Rīgas tūrisma attīstības biroja direktors būs Gastons Neimanis

Bijušais izdevniecību_ Dienas mediji _un Dienas bizness direktora p.i. un valdes loceklis no šodienas kļuvis par Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) direktoru, informē birojs.

Lidsabiedrības airBaltic prezidents un RTAB valdes priekšsēdētājs un Bertolts Fliks ir gandarīts, ka G.Neimanis, vadītājs ar vairāku gadu pieredzi mediju darbā, ir uzņēmies veidot Rīgas kā Ziemeļvalstu galvaspilsētas reputāciju.

Savukārt G.Neimanis ir pateicīgs RTAB valdei par uzticību un sola likt lietā savu pieredzi, lai “sekmētu Rīgas tūrisma veicināšanu un tā iespēju popularizēšanu ārvalstīs”.

G.Neimanis ieguvis ārsta izglītību, kā arī MBA un uzņēmumu un iestāžu vadības maģistra grādu Rīgas Biznesa skolā, vadījis vairāku starptautisku farmācijas uzņēmumu pārstāvniecības Latvijā un Baltijas valstīs. Pērn augustā viņš kļuva par izdevniecības SIA Dienas mediji direktoru, pirms tam jau vadīja SIA Dienas bizness, darba attiecības uz abpusējas vienošanās pamata ar a/s Diena valdi viņš pārtrauca 22.aprīlī.

RTAB, kas nodarbojas ar Rīgas reklamēšanu ārzemēs un tūrima veicināšanu, dibinātāji ir Rīgas dome, aviosabiedrība airBaltic, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) un Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA). 70% balsu organizācijā pieder domei, bet pārējiem partneriem - katram 10%.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas