Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

RMS tiek pie 96 miljonu eiro līguma par mikriņu satiksmi Rīgā

Ir noslēgta sarunu procedūra par paaugstināta servisa pakalpojumu sniegšanu Rīgas pilsētas sabiedriskā transporta maršrutu tīklā, un tās rezultātā ir noslēgts līgums par minētā pakalpojuma sniegšanu ar esošo pakalpojuma sniedzēju uzņēmumu Rīgas mikroautobusu satiksme (RMS), vēsta Rīgas satiksmes pārstāvis Viktors Zaķis.

Līgums ar uzņēmumu, kas konkursā uz šo pakalpojuma sniegšanu palika kā vienīgais, noslēgts uz astoņiem gadiem un paredz pakalpojuma sniegšanu 13 minibusu maršrutos un septiņos ekspresbusu maršrutos. Aģentūra LETA vēsta, ka līguma summa ir 96 miljoni eiro.

Rīgas satiksme sarunu procedūru par paaugstināta servisa pakalpojumu sniegšanu Rīgas pilsētas sabiedriskā maršrutu tīklā izsludināja 2016. gada vasarā. Sākotnēji tika apstrīdētas kvalifikācijas prasības, bet vēlāk vairākkārtīgi tika apstrīdēti arī nolikumā ietvertie vērtēšanas kritēriji. Pēc IUB un tiesas norādījumiem 2018. gada septembrī tika veikti pēdējie grozījumi sarunu procedūras nolikumā, pēc kā sūdzības par nolikumu vairs netika saņemtas, un minētajai sarunu procedūrai pieteicās viens pretendents – RMS.

Šis uzņēmums paaugstināta servisa pakalpojumu Rīgas pilsētas sabiedriskā maršrutu tīklā sniedz kopš 2013. gada maija, ik gadu pārvadājot vairāk nekā 10 miljonus pasažieru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas