Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

RSK: līgumi ar esošajiem klientiem pirms termiņa netiks lauzti

RSK apdrošināšanas AS otrdien paziņojusi, ka turpina pildīt saistības pret klientiem, ar kuriem noslēgti līgumi par apdrošināšanas pakalpojumu izmantošanu līdz to termiņa beigām. Līgumi ar esošajiem klientiem pirms termiņa beigām netiks lauzti, uzsver apdrošinātājs, kas neskaidrību gadījumā aicina zvanīt pa tālruni 67031111 vai vērsties savā RSK filiālē.

Kā jau ziņots, Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome pirmdien nolēmusi apturēt visu RSK apdrošināšanas AS izsniegto apdrošināšanas veikšanas licenču darbību līdz nākamā gada 31.janvārim, tas nozīmē, ka RSK apdrošināšanas AS ir aizliegts slēgt jaunus apdrošināšanas līgumus, taču uzņēmumam jāpilda saistības par līdz šī lēmuma pieņemšanai noslēgtajiem apdrošināšanas līgumiem.

Tāpat RSK uzlikts pienākums nekavējoties, bet ne vēlāk kā līdz minētajam datumam nodrošināt maksātspējas prasības izpildi un tehnisko rezervju segumu pilnā apmērā ar aktīviem atbilstoši Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likuma prasībām, norāda komisija.

Db.lv iepriekš vēstīja, ka saskaņā ar FKTK datiem RSK uz oktobra beigām neizpildīja maksātspējas prasību par summu 1,483 miljoni latu. Saskaņā ar RSK 2009.gada desmit mēnešu pārskatā norādīto tehniskās rezerves 31.oktobrī bija segtas 88,16% apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas