Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Sniega dēļ Rīgā kavējas sabiedriskais transports

Ilgstošās snigšanas rezultātā šorīt atsevišķos maršrutos autobusi kavējas par 10 līdz 15 minūtēm, trolejbusi līdz pat 10 minūtēm, bet tramvaji kursē pēc grafika, informē Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste Ilze Dišlere.

Līdz ar snigšanu naktī un šorīt ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā darbā iesaistījuši visas tehnikas vienības. Uzņēmumi darbus sāka plkst.3 un patlaban turpina ielu un tiltu attīrīšanu no sniega un kaisīšanu ar pretslīdes materiāliem.

Kopumā galvaspilsētas ielās patlaban darbojas 35 tehnikas vienības, traktorbirstes un ietvju kaisāmās mašīnas.

Rīgas domes Satiksmes vadības centrs informē, ka snigšanas dēļ transportlīdzekļu pārvietošanās pilsētā ir lēnāka, bet būtiski nav apgrūtināta.

Iedzīvotāji aicināti rēķināties, ka snigšanas laikā braukšanas apstākļi pilsētā var būt apgrūtināti, brauktuves klās sniega kārta. Tāpat autovadītājiem jāņem vērā, ka īpaši sarežģīta un grūti prognozējama situācija uz ceļiem ir laikā, kad gaisa temperatūra svārstās ap nulli grādu.

Autovadītāji aicināti, novietojot automašīnu ielas malā, pārliecināties, vai tai garām var izbraukt sniega tīrīšanas tehnika. Tāpat departaments lūdz autovadītājus būt saprotošiem un atsaucīgiem, kad sniega tīrītāja vadītājs lūdz pārvietot automašīnu, lai tehnika var izbraukt un notīrīt ielu.

Kā liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija, Rīgā kopš vakardienas sniegs pieaudzis par trīs centimetriem, izveidojot sniega segu 13 centimetru biezumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas