Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Tērbatas ielā notiks urbānā joga, prāta spēļu turnīrs un aktivitātes bērniem

Šajā nedēļas nogalē, jau no piektdienas vakara, Tērbatas vasaras ielā un Vidzemes tirgū aicina rīdziniekus un pilsētas viesus piedalīties dažādās aktivitātēs, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Piektdien, 31.jūlijā, no plkst. 20.00 Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolas pagalmā norisināsies Tērbatas vasaras ielas prāta spēļu turnīrs (epidemioloģisku apsvērumu dēļ vietu skaits ir ierobežots), bet pie Tērbatas ielas 15/17 no plkst. 18.00 līdz 22.00 muzikālo pavadījumu nodrošinās Biit Me Riga plašu veikals ar dīdžeju Lee Chapman (UK) un Judzhen (Rahbarber) piedalīšanos. Piektdien no plkst. 16.00 līdz 20.00, kā arī svētdien plkst. 11.00 – 16.00 blakus Natālijas Draudziņas vidusskolai ikvienam būs iespēja reģistrēt CSDD savu velosipēdu.                                              

Savukārt sestdien, 1.augustā, no plkst. 8.30 līdz plkst. 9.45 norisināsies Urban Yoga nodarbība pie Natālijas Draudziņas vidusskolas. Vietu skaits ierobežots. Iepriekš pieteikšanās mājaslapā.

Tāpat sestdien no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00 Tērbatas ielas posmā starp Dzirnavu un Blaumaņa ielu būs Lauku labumu tirdziņš, kura norises laikā pie Tērbatas ielas 15/17 muzikālo pavadījumu nodrošinās vēlais rīta raidījums Shake Shooka (12.00 – 15.00). Plkst. 17.00 Natālijas Draudziņas vidusskolas pagalmā notiks Satori organizēta diskusija par to, vai pilsēta ir bērnu augšanai un attīstībai labvēlīga vieta.

Vidzemes tirgus teritorijā no plkst. 12.00 mazākos iepriecinās muzikālā programma bērniem Mazais un Lielais. Plkst. 13.00 Vidzemes tirgū uzstāsies radošā grupa Pārsteigumu Karuselis.

Svētdien, 2.augustā, Vidzemes tirgū uzstāsies Dace Kravale muzikālā bērnu programmā "Dziedam kopā ar Daci" un notiks muzikāla lielo leļļu programma bērniem “Zaķu lielais našķu galds".

Rīgas pašvaldība aicina iedzīvotājus būt atbildīgiem un parūpēties par savu drošību – izmantot lietotni Apturi Covid, ievērot divu metru distanci un nedoties tajās vietās, kur gadījuma veidā veidojas īslaicīgs sablīvējums. Tāpat iedzīvotāji ir aicināti regulāri mazgāt rokas un izmantot pie saulessargiem izvietotos dezinfekcijas līdzekļus.

Top komentāri

Melnaisstārķis
M
Varbūt var sarīkot urbāno striptīzu? Skatītāji izģērbjas, bet aktieri paliek kažokos!
Etiķis
E
Man izskatās, ka tie cilvēki, kuri organizējuši Terbatas ielas balagānu, nekad savā mūžā nav redzējuši nevienu gājēju ielu.
edisons
e
Vēlēšanu tuvums sit jau augstāku vilni! Vecās partijas (tai skaitā Jaunā Vienotība - praktiski tā pati vecā - tikai priekš muļķiem, maldināšanai nomainīts nosaukums) , kuras jau valda Latvijā no pat 90 - tajiem gadiem cer, ka varēs turpināt to pašu kaitniecisko procesu Latvijas tautai, ko veica vienmēr pēc visām vēlēšanām! To skaidri parāda Latvijas iedzīvotāju dzīves līmenis un beznodokļu zonas ārvalstīs konti. Iespējams, ka kādreiz tos publiskos!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas