Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ušakovs jau gatavojas vasaras sezonai

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) pirmdien sasaucis operatīvo sapulci par pilsētas atpūtas infrastruktūras sagatavošanu vasaras sezonai, informēja Rīgas domē. Viņš sapulcē uzdevis amatpersonām strādāt pie tā, lai pilsētas jūras pludmales tiktu sagatavotas vasaras sezonai.Kā uzskata N.Ušakovs, Rīgā ir ļoti labas pludmales, kas būtu jāizmanto.

Domes priekšsēdētājs uzdevis izpilddirekciju vadītājiem sagatavot priekšlikumus, kā varētu palielināt autostāvvietu kapacitāti piejūras zonās, kā arī par tirgotāju piesaisti vasaras periodā. Plānots, ka šogad tiks ierīkota vēl vismaz viena autostāvvieta piejūras zonā Kurzemes rajonā, tāpat tiek domāts par pludmaļu labiekārtošanu, bērnu spēļu laukumu un citas infrastruktūras uzstādīšanu.Pārdaugavas izpilddirekcijas vadītājs Māris Kalve sanāksmē paudis apņēmību cīnīties par to, lai pludmalei tiktu piešķirts Zilais karogs, ziņo Rīgas dome. Savukārt uzņēmums _Rīgas satiksme_ esot gatavs palielināt reisu skaitu tajos sabiedriskā transporta maršrutos, kas tiek veikti piejūras zonā.

Sapulcē piedalījās Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcijas izpilddirektors M.Kalve, Rīgas Ziemeļu izpilddirekcijas izpilddirektors Sergejs Hristoļubovs un Rīgas satiksmes valdes priekšsēdētājs Leons Bemhens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas