Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ušakovs: Rīgas satiksme nav pudeļu ražošana

Gadu pēc stāšanās amatā Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) intervijā _Neatkarīgajai _neslēpj, ka viņa politika ir – ieliekam cilvēku amatā, bet viņš  rīkojas nepareizi, «mēs nesakām labi, labi», bet gan nomaina vadītāju un materiālus nodod izmeklēšanai.

Tam kā piemērus viņš min notikušās izmaiņas Kurzemes namu apsaimniekotāja vadībā, kā arī ierosināto lietu par pārkāpumiem Rīgas slimokases likvidācijas gaitā, kur tika atklāti «visādi brīnumi un mums nebija vēlmes piesegt tos». Rīgas mērs teic, ka «tas bija klajš signāls visiem – ja mēs kaut ko redzam, tad nepiesedzam».

Vaicāts par Rīgas 15 namu pārvalžu apvienošanu vienā organizācijā, N.Ušakovs noliedz, ka jaunā kārtība varētu veicināt pārkāpumus, - «tieši otrādi», saka Rīgas mērs, «tagad mums ir 15 ķēniņi, kas sēž katrs savā pārvaldē. Tagad nevar visam izsekot. Ja būs viena normāli uzbūvēta sistēma, tad būs pavisam citādi».

Arī par pēdējā laikā medijos un sabiedrībā bieži pieminēto pašvaldības SIA Rīgas satiksme uz jautājumu, vai uzņēmumā izmaiņas var panākt, nomainot vadību, N.Ušakovs ir piesardzīgs un norāda, ka taktika pagaidām ir strādāt ar esošo valdes priekšsēdētāju un ar jaunu valdi, dabūjot lielāku efektu.

N.Ušakovs par Rīgas satiksmi arī norāda, ka viņš neuzdrošinās nomainīt pilnīgi visu uzņēmuma vadību, jo tajā strādā simtiem tūkstošu cilvēku, un katrs kļūdains lēmums tad skartu viņus visus. «Ja tā būtu pudeļu ražošana, varētu eksperimentēt radikālāk, bet ar RS – ne,» saka N.Ušakovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas