Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zaglis svešus auto ar autoevakuatoru nodod metāla uzpirkšanas punktā

Valsts policija aizturējusi kādu vīrieti, kurš svešu automašīnu ar autoevakuatora palīdzību aizvedis uz metāllūžņu uzpirkšanas punktu un saņēmis naudu, turklāt policijai ir aizdomas, ka šī nav vienīgā šāda veida zādzības epizode.Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis pastāstīja, ka 28.

aprīlī kāds vīrietis Šauļu ielā izsaucis autoevakuatoru un palūdzis tā vadītājam aizvest viņa veco automašīnu uz metāllūžņu uzpirkšanas punktu. Par pakalpojumu viņš arī autoevakuatoram samaksājis.Vēlāk policija noskaidroja, ka vīrietis noskatījis svešu automašīnu, kura uz ielas stāvējusi vairākus mēnešus, izsaucis evakuatoru, tā vadītāju pārliecinājis, ka tas ir viņa auto un licis aizvest uz jau pieminēto metāllūžņu uzpirkšanas punktu. Veicot izmeklēšanu, Kurzemes iecirkņa darbinieki jūlijā noskaidroja zagļa personību un izsludināja viņu meklēšanā, līdz trešdien viņš tika aizturēts.Aizturētais ir dzimis 1982.gadā un agrāk sodīts par zādzību lielos apmēros.Policijai ir aizdomas, ka viņš līdzīgā veidā nozadzis vēl vairākas automašīnas, jo pavasarī un vasarā Kurzemes iecirkņa teritorijā nozagtas vairākas automašīnas, kuras ilgāku nebija brauktas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas