Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Agešins: Sesks mēģina vienoties par sadarbību ar Saskaņu, apejot ievēlētos deputātus

Liepājas mēra Ulda Seska (Liepājas partija) mēģinājumi ar partijas Saskaņa vadību veikt pārrunas par iespēju veidot kopēju koalīciju Liepājā, apejot Liepājā ievēlētos Saskaņas deputātus, ir "diezgan savdabīgi", uzskata Saskaņas Liepājas nodaļas valdes loceklis Valērijs Agešins.

Kamēr Saskaņai Liepājā notiek sarunas ar biedrību Liepājnieki, kas ar pašreizējo Liepājas domes opozicionāru Jāni Vilnīti priekšgalā vēlēšanās piedalījās kā Latvijas Reģionu apvienības (LRA) saraksta pārstāvji, tikmēr Sesks vakar esot devies uz Rīgu, kur vēlējies runāt ar Saskaņas valdes priekšsēdētāja vietnieku Jāni Urbanoviču un Saskaņas valdes locekli Nilu Ušakovu.

Ušakovam ar Sesku esot bijusi saruna, kurā viņš paskaidrojis, ka par iespējamo sadarbību Liepājā Seskam esot jārunā ar Liepājas domē ievēlētajiem deputātiem.

Agešins, vērtējot Seska rīcību, atzina: "Diezgan savdabīgi, ka Sesks, kurš, iespējams, vēlas būt par mūsu sadarbības partneri, brauc pie diviem maniem priekšniekiem un, apejot Liepājas domē ievēlētos deputātus, zem slepenības plīvura mēģina kaut ko sarunāt."

Vaicāts, vai Saskaņas Liepājas domē ievēlētie deputāti varētu tikties un pārrunāt iespējamo sadarbību ar Sesku un Liepājas partiju, Agešins sacīja, ka to nevarot izslēgt, bet pašlaik sarunu neesot.

Savukārt vakar sāktās oficiālās sarunas starp Vilnīša pārstāvēto LRA un Saskaņu, pēc Agešina teiktā, turpināšoties šīs nedēļas otrajā pusē, bet konkrētu laiku viņš nevarot pateikt.

Ar Sesku aģentūrai LETA pagaidām neizdevās sazināties.

Kā ziņots, vakar sekmīgi noslēgušās pirmās sarunas starp iespējamajiem jaunās Liepājas domes koalīcijas partneriem - LRA un Saskaņu. Līdz ar to nav izslēgts, ka ārpus jaunās Liepājas domes koalīcijas varētu palikt ilggadējā Liepājas mēra Seska vadītā Liepājas partija.

Sestdien notikušajās pašvaldību vēlēšanās Liepājā visvairāk balsu ir ieguvusi esošā mēra Seska vadītā Liepājas partija, kā arī LRA. Liepājas partiju atbalstīja 31,26% vēlētāju, LRA - 29,15%. Tāpat domē iekļuvusi arī Saskaņa, par kuru nobalsoja 19,58% vēlētāju. Citas partijas 5% vēlēšanu barjeru nav pārvarējušas.

Top komentāri

liepājniece
l
Sesks jau sevi uzskata ne tikai par kādas pilsētas mēru,bet kaut ko vairāk,gluži tāpat kā Ventspils hercogs! Pa Saeimu šiverē iejūtoties Saeimas deputāta ādā,a kas tie tādi Vilnītis,Agešins.... Kučinsis un Lembergs,vot tie ir īstie! Ziniet,jo ātrāk šo personāžu noņems no trases,jo labāk - nabassaite ar oligarhiem,kuru intereses viņš lobē Liepājā jāpārcērt nekavējoties!
Nu, lūk!
N
Bet Sesks liekulīgi apgalvo, ka pēc amata nedzenas. Dzenas gan, pie tam - uz dzīvību un nāvi, un sesks ir pa visu valsti palaists, un smird līdz nelabumam.
Krutofals
K
Sesks ir un paliek sesks. Pat vistu kūtī saimnieko paslepus. Jocīgi, ka tas vīrelis vēl vakar paziņoja, ka mēra amats viņam neesot pašmērķis... Laikam jau ir un kaut kas lielāks kā pašmērķis.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē