Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Aksenoks: Rīgas domei būtu bīstami turpināt tādā garā

Nila Ušakova (Saskaņas centrs) pārvēlēšana Rīgas mēra amatā pēc nākamgad gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām varētu būt bīstama galvaspilsētai, uzskata bijušais Rīgas mērs Aivars Aksenoks.

"Ušakovs ir galvenokārt strādājis uz savu popularitāti, jo neesmu dzirdējis, ka viņš būtu iedziļinājies pilsētas attīstības problēmās. Viņam bijis samērā viegli, jo Rīgas domē šobrīd ir saliedēta koalīcija, kurā Saskaņas centrs ar LPP/LC atliekām darbojas kā viena partija. Daudzi speciālisti iespējams nemaz neuzzina, kas reāli notiek domē," norāda ekspolitiķis.

A.Aksenoks norādīja, ka N.Ušakova darbība ir bijusi populistiska, bet populisms – maksā naudu. "Pēdējā laikā neesmu iedziļinājies, bet pusotru gadu atpakaļ papētīju Rīgas domes budžetu un tobrīd dome strādāja ar stipru budžeta mīnusu, ar kuru gāja arvien dziļāk. Daudzie populistiskie lēmumi maksā naudu. Par to liecina arī pieņemtie lēmumi, - kaut vai bezmaksas sabiedriskais transports skolēniem. Uzskatu, ka Ušakovam nevajadzētu būt par mēru vēl četrus gadus, jo Rīgas domei būtu bīstami turpināt tādā garā," sarunas noslēgumā sacīja A.Aksenoks.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē