Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 10. oktobris
Druvis, Arvīds, Arvis

Augulis cer, ka arī Latvijā izveidosies tradīcija svinēt Vispasaules sociālā darba dienu

 Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) cer, ka arī Latvijā Vispasaules sociālā darba dienas svinēšana kļūs par tradīciju, aģentūru LETA informēja Labklājības ministrijā.

Sveicot sociālos darbiniekus šajā dienā, Augulis viņiem vēl izturību un pacietību, kas ir nepieciešama, veicot šo nereti grūto darbu. "Sociālais darbs nenoliedzami ir psiholoģiski smags, tomēr ļoti nepieciešams darbs, jo tieši sociālais darbinieks ir galvenā uzticības persona un atbalsts grūtībās nonākušam cilvēkam," pauž ministrs.

Ministrs cer, ka, ieviešot šīs dienas svinēšanu kā tradīciju, tiks godināta sociālā darba nozīme un loma labākas dzīves vides veidošanā.

Šodien Starptautiskā Sociālo darbinieku federācija atzīmē Vispasaules sociālā darba dienu. Tās mērķis ir pievērst uzmanību sociālā darba nepieciešamībai un ietekmei sabiedrības labklājības veidošanas procesā. Šī gada tēma ir "Veicināt cieņu un rūpes par cilvēkiem".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vecrīgu var atdzīvināt viesi

Laiku pa laikam kādai tautsaimniecības nozarei izdodas savas veiksmes un neveiksmes pacelt valstiskā līmenī un definēt kā sabiedrības labklājības rādītāju. Patlaban šādas ambīcijas ir ē...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē