Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Babris: Problemātiska ir pāreja uz ziemas laiku

„Ja godīgi, man nav izteikts par vai pret viedoklis attiecībā uz pāreju uz vasaras laiku. Neesmu pētījis, ko tā stunda dod vai maina. Vasaras laikā ir vienkārši – gaišs ir rītā, gaišs ir vakarā. Problemātiska ir pāreja uz ziemas laiku,“ Dienai atzina televīzijas režisors un producents Arvīds Babris. „Turklāt ziemā diena ir īsāka – gribas tīri psiholoģiski vairāk gaismas,“ norādīja producents. Viņaprāt, ziemā arī vairāk tiek patērēta elektrība, jo pārgriežot pulksteņa rādītāju dienas gaišais laiks kļūst īsāks.

Pēc A.Babra domām, pāreja uz vasaras vai ziemas laiku problēmas rada ceļotājiem. „Braukāt pa valstīm, kurā katrai ir savs laiks, ir neērti. Tāpēc šis jautājums būtu jārisina plašākam valstu kopumam,“ sacīja A.Babris.

Producents arī atzinās, ka pirms vairākiem gadiem tieši nepārgrieztu pulksteņa rādītāju dēļ viņam iznācis starpgadījums ar kāda pasākuma ierakstu televīzijā. Starpbrīdī pirms ieraksta viņš aizgājis uz kabinetu, kurā bijis pulkstenis vēl ar veco laiku. Kamēr visi viņu meklējuši, jo nevarējuši sākt pasākuma ierakstu, A.Babris bijis pārliecināts, ka viņam ir vismaz vēl 45 minūtes brīva laika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē