Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Bojārs: Ušakovs Rīgas vēlēšanās 50 procentus nedabūs

Saskaņas centrs ar Nilu Ušakovu priekšgalā vairāk par 50 procentiem vietu Rīgas domē nākamajās vēlēšanās nedabūs, pat ja tiks piesaistīts arī vicemēra Andra Amerika politiskais veidojums, intervijā žurnālam Playboy paudis bijušais Rīgas mērs Gundars Bojārs.

"Ušakovs ir pieļāvis ļoti lielu kļūdu, to pašu, ko pieļāva Vienotība, nepaņemot viņu valsts pārvaldē daudz ciešāk. Varēja radīt sabiedroto un atšķelt agresīvo krievu iedzīvotāju daļu no tolerantās – man liekas, līdz ar to būtu vairāk ieguvumu. Bet Ušakovu aizgrūda otrajā plānā, sabiedrība atkal ir radikalizējusies. Pašlaik liekas, ka pāri 50 procentiem viņš nedabūs, arī ar Ameriku," saka bijušais mērs, kurš šo amatu ieņēma sociāldemokrātu partijas izvirzīts.

Līdz ar to Ušakovs pēc vēlēšanām varētu nonākt opozīcijā. Būtu jārada kāds biznesa projekts, ko var pieslēgt klāt, lai dabūtu pāri 50 procentiem, uzskata Bojārs.

Savukārt vienmēr  Rīgas domē esošā Andra Amerika panākumu noslēpums ir tāds, ka viņš ir perfekts otrais cilvēks. Viņam pietrūkst harismas, lai viņu varētu likt par saraksta līderi, bet viņš veiksmīgi sadarbojas ar līderiem.
Viņš arī saka, ka nezina, kāpēc Andrim Amerikam ir iesauka Misters Tventī.  Ameriku saukājot arī par Kontinentu. "Es ne par vienu negribu ko sliktu teikt, jo uzskatu, ka pasaulē neeksistē ļauni cilvēki vai absolūts ļaunums. Teiksim, viens tik stipri mīl savus bērnus, ka grib viņiem nodrošināt iespēju izglītoties Hārvardā, un tā dēļ ir gatavs zagt un ņemt kukuļus. Hitlers ārkārtīgi mīlēja Evu Braunu... Katrā ir kaut kas labs. Ir jārada apstākļi, lai ļaunais nenotiktu. Kā ar fotoradaru: tu redzi zīmi «Radars» un piebremzē, neizdari pārkāpumu," skaidro Bojārs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskais faktors Miltons

Amerikas Savienoto Valstu Floridas pavalsti sasniegusī augstākās, piektās, kategorijas viesuļvētra Miltons posta ne tikai Floridu un ASV ekonomiku – Miltons un tā priekštece, kategoriju zemākā vie...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē