Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Dienas replika: Ķirsons malacis

Bija neierasti, ka vienmēr pašpārliecinātais Lido saimnieks Gunārs Ķirsons, kurš reti pat runā ar presi, publiski atzina savas kļūdas. Gunārs Ķirsons atzina, ka lielākā kļūda ir bijusi ar ēdināšanu nesaistītu biznesu sākšana, kurus tagad viņš ir nolicis malā vai pārdevis.

Treknajos gados aizsācis vairākus projektus, piemēram, koka tipveida māju celtniecību un Lido kalna attīstību netālu no Gaiziņa, krīzes laikā Ķirsons nonāca nopietnās grūtībās. «Tagad man jāvēršas pie bankas, lai saskaņotu katru lēmumu. Nevaru vairs darīt tā, kā biju pieradis,» atzīst Ķirsons un uzsver, ka pats to vērtē pozitīvi, jo tas liekot rūpīgi izvērtēt savas investīcijas.

Kā savu otru lielāko kļūdu Ķirsons min ārpustiesas tiesiskās aizsardzības procesa sākšanu: «Tur pelna tikai juristi, un nekādu rezultātu neredzēju.» Lido palīdzējusi saglābt tikai paša sarunu sākšana ar banku, lai rastu kopēju risinājumu.

Gunārs Ķirsons ir malacis. Ne katram dzīvē izdodas radīt kaut ko tādu kā viņa Lido. Vēl lielāks malacis Gunārs Ķirsons ir, ka ir noturējies kājās. Liels malacis arī tāpēc, ka Gunāram Ķirsonam nācās pārdzīvot to, kas diemžēl atšķirībā no neierastās uzņēmēja grēksūdzes mūsu sabiedrībā ir tik ierasts. Proti, nevis atbalstīt, bet vēl apsmiet, ja kādam gadījies pakrist, pat tad, ja tā ir pašu līdz tam apjūsmotā leģenda Lido.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bažas par drošību un turību

Latvijas iedzīvotāju apmierinātība ar dzīvi ir zema. To atklāj Eiropas Savienības (ES) statistikas biroja Eurostat pētījums, kas attiecas uz ES dalībvalstīm 2023. gadā.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē