Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Judins piekrīt Kaimiņam - uzskata, ka oligarhu lietas komisijā daži deputāti atsēž

Saeimas deputāts Andrejs Judins (Kustība Par) otrdienas rītā LTV Rīta panorāmā atzina, ka var piekrist deputāta Artusa Kaimiņa (KPV LV) apgalvojumam, ka Oligarhu lietas izmeklēšanas komisijas darbs tiek apzināti kavēts un tajā piedalās personas, kas, iespējams, saistītas ar lietu.

Ar politiķi Aivaru Lembergu (Latvijai un Ventspilij) vai viņa ģimeni ir saistīti četri cilvēki, kas piedalās "Oligarhu lietas" parlamentārajā izmeklēšanā, un tā vērtējama kā ņirgāšanās un "spļaušana sejā vēlētājiem", pirmdien, kā vēstīja aģentūra LETA, izmeklēšanas komisijas sēdē norādīja Saeimas deputāts Kaimiņš (KPV LV).

Judins otrdien arī pauda neizpratni par dažiem cilvēkiem, kas uzaicināti uz komisiju sniegt prezentāciju. Piemēram, viņš norādīja, ka nesaprot komisijas vadītājas Ingunas Sudrabas (NSL), kura arī pieminēta Oligarhu sarunās, ieteikumus aicināt bijušos KNAB vadītājus, lai tie sniegtu prezentācijas par to kā vadīts birojs. Judins gan kā pozitīvu minēja pētnieka Valta Kalniņa prezentāciju par korupciju. 

Deputāts, lai gan nenosauca vārdā kolēģus, norādīja, ka daži nākot uz komisiju "atsēdēt" un pēc pāris mēnešiem paziņos, ka neredz valsts nozagšanas pazīmes. 

Atbildot uz jautājumu, vai komisija nav pārāk politizēta un vai viņš gluži vienkārši neveido savu politisko kapitālu, Judins atbildēja noliedzoši, sakot, ka deputātiem vienmēr tuvumā ir vēlēšanas. 

Top komentāri

Lielākā daļa Saeimā "atsēž"
L
Tad nu gan jaunumus atklājuši. Lielākā daļa Saeimas deputātu "atsēž" savu termiņu un vienīgās retās aktivitātes ir vērstas uz vienkāršo populismu, lai vēlētāji pamanītu un ievēlētu atkal un atkal.
Parasts pilsonis
P
Reizēm domāju- vai tiešām pašiem nenāk smiekli par šo izmeklēšanas komisiju dibināšanu, atsēdēšanu un nodokļu naudas šķērdēšanu. Rezultāts taču ir zināms jau sākumā.
Tilis Bartins
T
Latvijas valsti pedejso 27. gadus izlaup alatviajs pilsoni prezidenti, ministri, deputati, ieredni, politiki un sie pasi kropli aizstav sevi un sev lidzigos zaglus, banditus, korumpantus. Latvijas valsts ir padarita ka apsmieklis, ka pazemojums ikvienam godigam, stradigam, godigam, sapratigam latvietim. Kapec Latvijas tautai ir jauztur sie sapuvusie prezidenti ka komunisma citadela? Par to,ka vinu vadiba ir izlaupita latvijas valsts un pienemti netaisnigi, amorali likumi kuri kalpo vienigi pasiem prezidentiem un vina lidziniekiem alkatigajiem, egoistiskajiem sakaliem, hiensuniem?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Trūkst reālas rīcības

Investīciju klimats Latvijā investoru vērtējumā 2023. gadā sasniedzis viszemāko vērtību – 1,9 punktus no 5, un salīdzinājumā ar 2022. gada mērījumiem vērtējums nokrities par 0,4 punktiem. Tā secin...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē