Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Kaktiņš: Trukšņa atkārtota iecelšana amatā varētu ietekmēt ZZS reitingus

Uz Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) reputāciju Gata Trukšņa (ZZS) atkārtota iecelšana Jūrmalas domes priekšsēdētāja amatā, visticamāk, atstās negatīvas sekas, aģentūrai LETA prognozēja pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš.

Viņš norādīja, ka grūti iedomāties, ka šis "ļembasts" varētu kaut kāda veidā pozitīvi ietekmēt ZZS reputāciju. "Jautājums, cik negatīvi tas ietekmēs, bet te man nav viennozīmīgas atbildes," atzīmēja Kaktiņš.

Vienlaikus viņš teica, ka viss atkarīgs no apstākļiem, turpmākajiem pavērsieniem un mediju intereses, tas parādīšot, vai Trukšņa atkārtota iecelšana amatā būs "smaga ilgtermiņa sāga" vai pavisam ātri apklusīs.

LETA jau vēstīja, ka piektdien ar "Saskaņas centra" (SC) deputātes atbalstu Jūrmalas domes priekšsēdētāja amatā iecelts nesen no šī paša amata atstādinātais Truksnis.

Par Trukšņa apstiprināšanu nobalsoja astoņi deputāti, proti, septiņi ZZS un viena SC deputāte.

Tikmēr Latvijas Zaļajā partijā, kas ir viena no divām ZZS veidojošajām pamatpartijām, tiek apsvērta iespēja Truksni izslēgt no partijas, jo viņš nav atteicies no kandidēšanas uz Jūrmalas domes priekšsēdētāja amatu, noskaidroja aģentūra LETA.

Pirms trīs nedēļām par Trukšņa atsaukšanu no amata dome lēma pēc tam, kad publiskajā telpā parādījās informācija, ka viņš kopā ar citām personām ir iesaistīts Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja izmeklētā krimināllietā par iespējamu partiju nelikumīgu finansēšanu lielā apmērā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē