Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kučinskis: Latvijai ir vajadzīgi izglītoti, domājoši un ambiciozi speciālisti

Portāls Diena.lv publicē Ministru prezidenta Māra Kučinska apsveikums 1. septembrī.

Studenti, skolēni, vecāki un pedagogi!

Man ir liels gods un patiess prieks sveikt jūs pirmajā skolas dienā! Latvijai ir vajadzīgi izglītoti, domājoši un ambiciozi speciālisti, lai kopīgiem spēkiem vairotu mūsu valsts un katra iedzīvotāja labklājību.

Mēs visi esam apņēmības pilni strādāt, lai attīstītu Latviju kā plaukstošu, ekonomiski attīstītu valsti. To ir iespējams izdarīt, tikai domājot ilgtermiņā un īpašu uzmanību pievēršot bērnu un jauniešu izglītībai.

Ir svarīgi, lai jau skolas solā bērni saņemtu kvalitatīvu izglītību, kas ļautu viņiem veiksmīgi turpināt izglītības iegūšanu, kā arī būt konkurētspējīgiem tik ļoti dinamiskajā darba tirgū. Tieši no tā, cik labu izglītību mūsu bērni iegūs šodien, ir atkarīgs tas, cik veiksmīgi turpmākajos gados attīstīsies mūsu valsts, kuras simtgadi mēs sagaidīsim nākamajā gadā.

Lai veiksmīgs un zināšanām bagāts jums šis mācību gads!

 

Top komentāri

Paldies
P
Māri par iedvesmojošu runu, pasaki vēl tādu lietu - kā tur beidzās ar tevis pārstāvētās Tautas partijas 1.03 miljonu latu atmaksāšanu valsts budžetā?
kekso
k
Man liekas otrādāk būtu pareizi un viņš teiktu: Mēs visi esam apņēmības pilni strādāt lai izglītotiem, zinošiem un ambicioziem speciālistiem būtu vajadzīga Latvija.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET , KUČINSKI ! VISIEM SAVIEM LABAJIEM NODOMIEM TU PĀRVELC STRĪPU AR TO VIEN KA NESPĒJ IERAUDZĪT BARIKĀŽU NEATSVERAMO NOZĪMI LATVIJAS NEATKARĪBAS JAUTĀJUMĀ ! BEZ BARIKĀDĒM LATVIJA NEKAD NEBŪTU BRĪVA !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē