Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

LBAS: Par "veiksmīgo" ēnu ekonomikas apkarošanu un Paulu

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) uzskata, ka "ēnu" ekonomika joprojām turpina uzvaras gājienu pa Latviju, tāpat kā kontrabanda, taču valdība izliekas to neredzam un priecīga raportē par lielajām uzvarām un joprojām apcer savu "veiksmes stāstu".

Pateicoties pērngad izdarītajām skopajām prognozēm, šogad valsts maciņš rādās krietnāk papildinājies, tāpēc itin steidzami 2 miljoni jāatvēl prāvām prēmijām it kā veiksmīgiem "ēnu" ekonomikas apkarotājiem... Atvieglojumiem par apgādībā esošām personām valdība nākamā gada budžetā var atvēlēt tikai 3,4 miljonus no 1.jūlija, kas tiešā veidā šo atvieglojumu saņēmēju maciņos ienesīs 2,40 latus mēnesī.

Taču gan pēc LBAS, gan valsts zinošāko ekonomikas ekspertu domām, tieši šīs pozīcijas nozīmīgāks un ātrāks palielinājums parādītu valdības patiesās rūpes par demogrāfijas problēmu risinājumu valstī, un arī tauta nedaudz sajustu krīzes atkāpšanos.

Visam komplektā vēl komponista Raimonda Paula saņemtā ziņa no Krājbankas administratora par it kā 100 latu parādu bankai, kurā tautas mākslinieks zaudējis visus sava mūža ietaupījumus... Kamēr Krājbankas administrators Maestro draud ar tiesu, LBAS ir gatava samaksāt šo summu komponista vietā, ja tas vien kaut cik mazinātu absolūti neloģisko notikumu virkni it visā, kas saistās ar mūsu tautas vēlmi kādreiz dzīvot normālu dzīvi valstī, kurā tās pilsoņi varētu justies droši un aizsargāti - galvenokārt, no pašas valsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bažas par drošību un turību

Latvijas iedzīvotāju apmierinātība ar dzīvi ir zema. To atklāj Eiropas Savienības (ES) statistikas biroja Eurostat pētījums, kas attiecas uz ES dalībvalstīm 2023. gadā.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē