Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Leimanis: Jādarbojas ilgtermiņā, aizstāvot to, kas ir pareizi

Viennozīmīgi Latvijai ir jāizsaka valstisks protests, vērtējot patlaban notiekošo pretrunīgi vērtēto tiesas procesu Krievijā, uzskata aktīvists Armands Leimanis. Viņš ir arī viens no organizētājiem protesta akcijai, kura piektdien plānota pankroka grupas Pussy Riot atbalstam Latvijā pie Krievijas vēstniecības.

"Jau kopš paša sākuma tiesas process ir bijis liels farss. Meitenes jau piecus mēnešus atrodas apcietinājumā, kas nav normāli, bet visi aizstāvju argumenti līdz šim ir noraidīti. Tajā pat laikā pats tiesas process tiek balstīts uz reliģiskiem, ne juridiskiem argumentiem, turklāt šis administratīvais pārkāpums ir acīmredzami politizēts," skaidro A. Leimanis.

Tāpēc viņaprāt arī Latvijai vajadzētu paust savu viedokli. "Latvijai nav jādarbojas īstermiņā, bet ilgtermiņā jādomā par vērtībām - jādara tā, kā ir pareizi," uzskata aktīvists.

Tāpat viņš norāda, ka Igaunijas prezidents Tomass Henriks Ilvess jau ir publiski paudis nosodījumu, kas mūsu valstij var būt labs piemērs. "Kāpēc gan lai mēs tam nesekotu?" jautā A. Leimanis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē