Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

LTV jaunās valdes galvenie izaicinājumi - komanda, saturs, komunikācija un organizācija

Latvijas Televīzijas (LTV) jaunās valdes galvenie izaicinājumi īsā un vidējā termiņā būs LTV komandas saliedēšana, konkurētspējīga un sabiedriskajam medijam atbilstoša satura veidošana, proaktīva ārējā komunikācija un mārketings, kā arī efektivitātes un attīstības principu nostiprināšana LTV pārvaldībā, uzskata LTV pagaidu administrators Gints Miķelsons.

"Vairāk nekā divu mēnešu laikā, kopš pildu LTV pagaidu administratora pienākumus, esmu pārliecinājies, ka LTV ir potenciāls veidoties par modernu, Eiropas līmeņa sabiedrisko mediju. Taču LTV kā organizācijai ir nepieciešama spēcīga vadība, kas spēj stratēģiski vadīt pārmaiņas un nodrošināt rezultātus, kurus novērtē gan sabiedrība, gan LTV darbinieki. Saliedēta radošā, administratīvā un tehniskā komanda, spēcīgs, interesants un neatkarīgs saturs, moderns un dinamisks LTV zīmols, efektīvi vadīta organizācija - ja jaunā LTV valde spēs to nodrošināt, tad tā iegūs gan sabiedrības, gan LTV darbinieku uzticēšanos," norādīja G.Miķelsons.

G.Miķelsons ir iecerējis iepazīstināt LTV jauno valdi ar saviem secinājumiem par LTV darbību, lai nodrošinātu LTV jaunajai valdei pilnu informāciju par LTV darbību, saimniecisko un organizatorisko stāvokli.

Runājot par minētajām prioritātēm, G. Miķelsons uzsver: "Vissvarīgākais ir komanda un saturs. LTV radošajai, administratīvajai un tehniskajai komandai ir jātiecas uz vienu mērķi - veidot spēcīgu 21.gs. sabiedrisko mediju. Tas izdarāms, gan veidojot aktuālus, analītiskus un aizraujošus raidījumus, gan radot apstākļus neatkarīgai un spēcīgai žurnālistikai un radošajai darbībai. Tāpat ir nepieciešams modernizēt LTV saturu, vairāk iesaistīt auditoriju raidījumu veidošanā, izmantojot sociālos tīklus un mūsdienu tehnoloģiju iespējas. Visbeidzot, LTV ir jāuzlabo ienākumu un izmaksu plūsmu caurspīdība, lai sabiedrība vairāk uzticas medija pārvaldības efektivitātei. Uzlabojot iepriekš minēto, būs iespējams piesaistīt papildu budžetu raidījumu veidošanai un citām vajadzībām, tostarp arī tehnoloģiskajai modernizācijai un sabiedriskā medija attīstības plāniem Latvijā."

Jau ziņots, ka 7.martā konkursa rezultātā NEPLP par LTV valdes priekšsēdētāju ievēlēja Ivaru Belti, par LTV valdes locekli programmu attīstības jautājumos - Sergeju Ņesterovu un par LTV valdes locekli finanšu un tehnoloģiju jautājumos - Māri Skujiņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē