Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Mārtiņš Skuja: Ušakovs ir pseido saimnieks Rīgai

Kārtējo reizi pārliecinos par Nila Ušakova [Rīgas domes mērs - red.] bailēm atklāt patiesību, bet patiesība ir tāda, ka šis pseido saimnieks nepārzina un nekontrolē Rīgas naudas maku vai ir uz vienu roku ar blēžiem. Dalīt "bezmaksas" dāvanas par rīdzinieku naudu vēl nenozīmē saimniekošanu… Varbūt tagad būs drosme atklāt, varbūt biržā spēlējot ir zaudēts vairāk kā miljons?

Kamēr Ušakovs baidās atbildēt uz jautājumu, kur ir 600 000 latu Rīgas naudas, iespējams summa ir uz pusi lielāka.

Rīgas domes vadībai ir jāatkāpjas nekavējoties! Nav runa par nepamatotām dotācijām Rīgas satiksmei, naudu izpumpējošiem reklāmas līgumiem ar daudzām RD struktūrām un uzņēmumiem, "devītajiem" maijiem, jaunajiem viļņiem krastmalā un parakstiem par otro valsts valodu. Rīgas domes priekšsēdētājs, kuram kāda daļa rīdzinieku ir uzticējusi Rīgas naudas maku, to sen jau ir pazaudējis, iztukšojot un ļaujot to darīt saviem "vasaļiem". Neticu, ka Rīgas namu vadība, bez domes vadības atļāvās spēlēt biržā ar uzņēmuma naudu. Spēlēt un zaudēt 600 000 latus, tā ir liela mēroga zagšana grupā!

Vēršos ar iesniegumu vēršas arī Prokuratūrā, aicinot pēc iespējas ātrāk uzsākt izmeklēšanu, jo neticu domes revīzijai un auditam.

Lielākā daļa domes darbinieku darīs to, ko liks Ušakovs, tāpēc neticu domes revīzijai. Drīzāk, kamēr satrauktie vadoņi meklē, kur citur "pagrābties" nospēlēto naudas summu, tā "satīra" un "sakārto" papīrus, lai šmuce pēc iespējas mazāka.

Kāpēc rīdzinieki pret pašu gribu tiek ievilkti sava veida Rīgas domes kazino? Budžeta deficīts 56 miljoni latu, 17 miljonu latu komercķīla bez saskaņošanas un korupcija Ceļu pārvaldē; Rīgas namu pārvaldnieka zaudējums 247 000 lati, Rīgas nami 600 000 lati – jautājums, kādas būs nākamās likmes? Un tādam vadītājam, jūs rīdzinieki, esat gatavi uzticēt savu maciņu arī nākošos četrus gadus? Slikts saimniecības vadītājs, ja pats neaiziet, ir jāpatriec! Pieprasīsim demisiju un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas rīcību!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē