Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Nacionālā apvienība: Ušakovam jāatvainojas Latvijas pilsoņiem

Nacionālā apvienība _VL! – TB/LNNK (NA) sagaida Rīgas mēra Nila Ušakova publisku atvainošanos par to, ka Rīgas domes pārraudzībā izdots tūristu ceļvedis, kurā pilsētu raksturojošu vērtību sarakstā iekļautas 9.maija manifestācijas pie Uzvaras pieminekļa_, portālu Diena.lv informēja NA pārstāvji.NA uzskata, ka tas ir slēpts mēģinājums popularizēt totalitāru režīmu, kas atņēmis un salauzis dzīves neskaitāmām latviešu ģimenēm.

Rīgas mēram Nilam Ušakovam jāuzņemas pilna atbildība par šo situāciju, atvainojoties Latvijas pilsoņiem un nodrošinot šāda satura materiālu izplatības apturēšanu. Kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende (NA) jau nosodījusi šāda bukleta tapšanu."Ir pilnīgi nepieņemami, ka Latvijas galvaspilsētai tik nozīmīgais projekts tiek izmantots vēstures falsifikācijai un apkaunojošu pasākumu popularizēšanai. Okupācijas varas simbols Latvijas pilsoņiem nekad nav saistījies ar "uzvaru", bet 9. maija manifestācijas pilsēta pazīst kā totalitāras impērijas slavināšanas un pretvalstisku organizāciju pulcēšanās pasākumu," ir pārliecināta Ž. Jaunzeme-Grende.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskais faktors Miltons

Amerikas Savienoto Valstu Floridas pavalsti sasniegusī augstākās, piektās, kategorijas viesuļvētra Miltons posta ne tikai Floridu un ASV ekonomiku – Miltons un tā priekštece, kategoriju zemākā vie...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē