Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Parādnieks: Ja VID vienmēr visus mērotu pēc vienas mērauklas, tas būtu lieliski

Shēmojuši ir visi, vai vismaz lielākā daļa, un jautājums ir, kad šīs shēmas beidzot tiks pārtrauktas, norāda nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK līderis Imants Parādnieks.

[Ja VID vienmēr korekti visus mēros pēc vienas mērauklas un arī labdabīgi aicinās ievērot godprātīgu praksi, tad tas būtu lieliski," sacīja I.Parādnieks. Pāris gadījumi liecinot, ka šāda shēmošana ir notikusi ikdienā ar mērķi ietaupīt, bet kaut kādā brīdī ir jānovelk robežšķirtne - jādomā, kā pārtraukt šādu gadījumu atkārtošanos, uzsvēra deputāts.

Jau ziņots, ka prokuratūrā par izvairīšanos maksāt 11 543 latu pievienotās vērtības nodokli (PVN) sākta kriminālvajāšana pret Latvijas bagātāko basketbolistu, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas Warriors spēlētāju Andri Biedriņu. Nodoklis nav samaksāts par ASV nopirktas motorlaivas Malibu Wakesetter ievešanu Latvijā.

Savukārt Saeimas Vienotības frakcijas vadītājs, Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas deputāts Dzintars Zaķis (V) gadu mijā ticis pie jaunas automašīnas Volvo XC60, nenomaksājot valstij aptuveni 8800 eiro pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskais faktors Miltons

Amerikas Savienoto Valstu Floridas pavalsti sasniegusī augstākās, piektās, kategorijas viesuļvētra Miltons posta ne tikai Floridu un ASV ekonomiku – Miltons un tā priekštece, kategoriju zemākā vie...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē