Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Pulks: Ēlerte var sekmīgi vadīt Rīgu

Sarmītei Ēlertei piemīt visas tās īpašības, kas varētu palīdzēt sekmīgi vadīt pilsētu – viņa ir mērķtiecīga, zinoša, neatlaidīga un nepiekāpīga, portālam Diena.lv sacīja Rīgas domes Vienotības deputāts Olafs Pulks.

Pēc deputāta teiktā, ja Vienotības Rīgas nodaļa neticētu tam, ka Ēlerte varētu būt laba pilsētas vadītāja, tad nebūtu izvirzījuši viņu partijas valdes balsojumam.”Mūsu mērķis ir Rīgas atgriešana Latvijā,” piebilda Pulks. Tāpat viņš atgādināja, ka pašreizējā Rīgas vadība netiek galā ar pretkorupcijas problēmām un pazudušajiem līdzekļiem pašvaldības uzņēmumos.

„Mēs negrasāmies vēlēšanās pretnostatīt Ēlerti Ušakovam. Mums ir nopietna partija un kandidēs spēcīga komanda, ne tikai viens cilvēks,” noslēdz O.Pulks.

Jau ziņots, ka Vienotības valde pirmdien vienojās, ka partijas kandidāte mēra amatam Rīgas domes vēlēšanās būs Sarmīte Ēlerte. Ar galvenajiem Rīgas domes vēlēšanu programmas virzieniem partija nāks klajā Rīgas konferencē 12.decembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Budapešta izvēļu priekšā

Līdztekus Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām, kuras norisināsies no 6. līdz 9. jūnijam un kurās vērā ņemami panākumi tiek prognozēti labējiem un arī eiroskeptiskas ievirzes politiskajiem sp...

Dzīvei reģionos trūkst lobija

Latvijas galvaspilsētā un tās tuvumā iedzīvotāju labklājība ir augstāka un biznesa dinamika – intensīvāka nekā attālākajās pašvaldībās.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē