Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Rosļikovs: 22 miljoni un kompensācijas policistiem un glābējiem izrādās kārtējie meli

Ministru kabinets apsolīja labot kļūdu un atlīdzināt Iekšlietu ministrijā izveidotu algas parādu, bet solījumi neaizgāja tālāk par sapulces protokolu un Iekšlietu ministra publisku paziņojumu.

Man trūkst vārdu! Ir Augstākās tiesas lēmums. Algas parāda esamība pati par sevi ir liels kauns mūsu valdībai. Valdība publiski paziņo, ka parādu atdos, bet reāli izsūta darbiniekiem paziņojumus, kurā skaidri uzrakstīts, ka parāda (vidēji 3000 eiro vienam cilvēkam) tikai mazāko daļu (aptuveni 1000 eiro) atdos naudas ekvivalentā un pārējo tikai un vienīgi ar atpūtas laiku, kuru konkrētais departaments noteiks pats un vēl trīs gadu laikā. Tikai Latvijas valdība maksā par darbu ar atpūtas laiku!

Latvijas apvienotā policistu arodbiedrība (LAPA) nepiekrīt konkrētam risinājumam un jau ir sagatavojusi pārsūdzību. Lūgums visiem Iekšlietu ministrijas struktūras darbiniekiem nepiekrist atpūtas laikam naudas vietā. Katra darbinieka intereses pārstāvēsim atsevišķi. Pēc paziņojuma saņemšanas ir dotas 30 dienas pārsūdzībai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Drošība, vide, tehnoloģijas

Latvijā 9. maijā tiek svinēta Eiropas diena. 1950. gadā šajā datumā Francijas toreizējais ārlietu ministrs Robērs Šūmanis nāca klajā ar deklarāciju par nāciju sadarbību, ko mūsdienās simboli...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē