Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Skuja: Ušakovs negrib apturēt Rīgas satiksmes izšķērdību

Rīgas domes (RD) priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) un pozīcijas deputāti negrib piešķirt papildus līdzekļus degvielas kontroles mehānisma ieviešanai sabiedriskajam transportam Rīgā, uzskata (RD) deputāts un Demokrātisko patriotu frakcijas vadītājs Jānis Mārtiņš Skuja.

Jau ziņots, ka otrdien notika RD sēde, kurā tika pieņemti budžeta grozījumi. Deputāts Skuja informēja, ka viņš bija iesniedzis priekšlikumu budžeta grozījumiem, kurā bija paredzēti finanšu līdzekļi degvielas kontroles mehānisma ieviešanai Rīgas satiksmē, tomēr pozīcija šo priekšlikumu noraidīja.

"Jau kuro reizi aicinu apturēt Bemhena [Leons, Rīgas satiksmes valdes priekšsēdētājs - red.] kunga izšķērdību, kuru piesedz Ušakovs. Protams, pozīcija to neatbalsta, laikam SC priekšvēlēšanu kasei tas nāktu par ļaunu. Domes sēdē pārliecinājos, ka Satiksmes komitejas vadītājs Baraņņika kungs vai nu tiešām nesaprot, ko viņš vada, vai nu Bemhens tāpat kā visus pārējos tur uz āķa, vai arī vienkārši viņš ir melis, apgalvodams, ka sistēma ja ilgu laiku ir uzstādīta," RD sēdes lēmumi komentēja Skuja.

Saistībā ar pašvaldības budžetu deputāts saka, ka SC ir pārpratis Robina Huda principu – laupīt, bet darīt labu: "Ušakovam ir lieki plātīties ar labiem darbiem sēdes laikā, jo mediji tur netiek ielaisti, turklāt labie darbi nav tikai Ušakova un pozīcijas nopelns, arī mēs balsojam par labām lietām. Viss pārējais izskatās kā Ušakova taisnošanās savu kolēģu priekšā par tiem nedarbiem, kuri tiek darīti."

Skuja arī saka, ka jau tuvākā laikā aicinās Rīgas satiksmes valdi uz publisku diskusiju, jautājumu un atbilžu sniegšanu: "Citādāk no viņiem nav jēgas, jo informācija opozīcijas deputātiem netiek sniegta."

Top komentāri

?
?
Kā gan citādi lai Ušakovs un SC uzpirktu savus padumjos balsotājus? Vienīgi ar naudu un pabalstiem. Redzēsim , ko darīs tad , kad Rīgas budžets aizies pa burbuli? BET , tad jau droši vien būs savēlēti atkal.
zaglis Nils
z
Kā tad SC un Nils pie OTKATA tiks ?? Rīgas satiksme jau ir SC barotava, arī SC atbalstam no turienes veda darbiniekus par Rīdzinieku naudu. Zagli un krievu rasist NIL atdod nozagto Rīdzinieku naudu.
Svoloču Centrs
S
Mūsu un Nilsa mērķis ir pirkt balsis un tajā pašā laikā iedzīt Rīgu un valsti bankrotā, lai parādītu ka tie "buržuāziskie nacionālisti" nemāk atsevišķu valsti uzturēt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē