Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Sorokins: Priecē, ka vārtus gūstam pirmie

Bijušais Rīgas Dinamo komandas aizsargs un hokeja eksperts Oļegs Sorokins portālam Diena.lv atzina, ka tālejošus secinājumus izdarīt vēl ir par agru, tomēr priecē fakts, ka visās sezonas spēlēs Rīgas Dinamo pirmie izvirzījušies vadībā un lielākoties kontrolējuši notikumus laukumā: „Galvenais gūt vārtus, citādi jau esam pieraduši pie skaistiem zaudējumiem.”

„Spēlētāji ir paņemti tādi, kuri spēji gūt vārtus, tomēr uzbrukumā pietrūkst tāda tipa spēlētājs kā Lauris Dārziņš,” saka Sorokins, vaicāts par neveiksmju iemesliem uzbrukumā. Pirmajās četrās spēlēs no uzbrucējiem ar precīziem metieniem izcēlušies vien Mārtiņš Karsums un Miks Indrašis. „Es domāju, ka uzbrucēju virknējumus vajag pamainīt, bet te jāskatās, kāda tipa hokeju Rautakalio vēlas spēlēt.”

„Māris vārtos ir pārliecinošs, man patīk viņa stabilitāte. Nevar teikt, ka izcili, jo kaut kādas ripas ir ielaistas, bet mūsu vārti ir drošībā, ” eksperts atzīmēja vārtsarga Māra Jučera gana pārliecinošo sniegumu pirmajos mačos.

Sorokins norādīja, ka sezona spoži nav sākta arī citus gadus, tomēr allaž izdevies iekļūt izslēgšanas spēlēs. „Nākamajās divās mājas spēlēs  Dinamo jāspēlē kā mājas komandai – man nav pieņemami, ka spēlē ar Sibirj pirmajā periodā pretiniekus sākām sagaidīt vien vidējā zonā. Bet treneriem uz to noteikti ir savs skatījums, kāpēc konkrētajā situācijā tiek darīts tieši tā un ne savādāk.”

Jau vēstīts, ka Rīgas Dinamo hokejisti ceturtdien savā laukumā ar 1:2 piekāpās Novosibriskas Sibirj, piedzīvojot trešo neveiksmi pirmajās četrās jaunās sezonas spēlēs. Arī divi nākamie mači tiks aizvadīti Arēnā Rīga – sestdien spēlesim ar Novokuzņeckas Metallurg, bet pirmdien pretiniekos būs Habarovskas Amur.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bažas par drošību un turību

Latvijas iedzīvotāju apmierinātība ar dzīvi ir zema. To atklāj Eiropas Savienības (ES) statistikas biroja Eurostat pētījums, kas attiecas uz ES dalībvalstīm 2023. gadā.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē