Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Urbanovičs: Jaunais Krievijas vēstnieks ir atklātāks un tiešāks

Jaunais Krievijas vēstnieks Latvijā Jevgeņijs Lukjanovs ir atklātāks un tiešāks, uzskata Saskaņas Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs, kurš pirmdien tikās ar vēstnieku.

Lukjanovs pie Saskaņas parlamentāriešiem bija ieradies iepazīšanās vizītē, un viņš plānojot apmeklēt arī citas Saeimas frakcijas.

Šī bija pirmā Lukjanova tikšanās ar kādu no parlamenta frakcijām. Komentējot šo faktu, Urbanovičs atgādināja, ka Saskaņa ir Saeimā pārstāvēta ar lielāku deputātu skaitu nekā citi politiskie spēki.

Politiķis teica, ka šī bija ierastā iepazīšanās vizīte, kuras laikā vēstnieks pastāstījis par sevi - dzīves ceļu, uzskatiem. Urbanovičam esot bijis interesanti to klausīties, kā arī vēstnieks viņam likās "tiešs un atklāts" cilvēks. Lukjanovs arī esot pozitīvi noskaņots, līdz ar to Urbanovičam radies iespaids, ka vēstnieks izmantos savu pieredzi un sakarus, lai uzlabotu abu valstu sadarbību noteiktās jomās.

Kā vēstīts, Lukjanovs darbam Latvijā tika akreditēts 7.februārī. Apmeklējot Saeimu iepazīšanās vizītē, Lukjanovs norādīja, ka Krievijas un Latvijas attiecības nevar saglabāties sasaluma līmenī, tajās ir gaidāms atkusnis.

Top komentāri

Re cik drosmīgs urbis
R
vešņaks tātad nebija ne atklāts, ne tiešs, bet tad tā runāt nedrīkstēja
Tāds pats
T
frukts kā visi pārējie vien būs.......................................
Galka
G
Jaunais Krievijas vestnieks varetu pa blatu sarupet Usakovam vizu un bileti uz Krieviju viena virziena, ar visu gimeni, lai Latvija neaiznzmtu kapu vietas, jo si okupantu dzimta atklati nicina Latvijas valsti un latviesu tautu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē