Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Ušakovs: Rīga ir gatava kļūt Armēnijai par vārtiem uz Eiropas Savienību

"Rīga ir Baltijas metropole, un mums ir laba pieredze sadarbībā ar Krievijas un citiem Austrumeiropas reģioniem un valstīm. Esmu pārliecināts, ka mēs varam veiksmīgi attīstīt arī ekonomisko sadarbību ar Armēniju, palīdzot tās uzņēmējiem nokļūt ES tirgū", uzturoties darba vizītē Armēnijas galvaspilsētā Erevānā norāda Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Viņš atzīmēja, ka Rīgā jau sāk ienākt armēņu uzņēmēju investīcijas, piemēram, viesnīcu "Rīga" ir nopirkuši armēņu investori, nākamā gada februārī tur plānots uzsākt rekonstrukciju, pēc kuras Rīgā parādīsies augstākās klases pieczvaigžņu viesnīca.

Darba vizītē N.Ušakovs ticies ar Armēnijas Apustuliskās baznīcas katalikosu Karekinu II, ar Armēnijas Parlamenta spīkeru Oviku Abramjanu, kā arī ar Erevānas mēru Taronu Margarjanu. Sarunās ar Armēnijas amatpersonām Nils Ušakovs apliecināja Rīgas gatavību kļūt Armēnijas uzņēmējiem par vārtiem uz Eiropas Savienību.

N.Ušakovs Erevānas vadītāju arī iepazīstināja ar Eiropas kultūras galvaspilsētas projektu un pēc Rīgas domes priekšsēdētāja uzaicinājuma Erevāna piedalīsies Rīgas 2014.gada pasākumos. Abu galvaspilsētu mēri arī apņēmušies sadarboties tūrisma jomā, veicinot abpusēju tūristu apmaiņu un daloties pieredzē pilsētas pozicionēšanā pasaules tūrisma kartē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Moldovas trauksmes zvans

Iepriekšējās nedēļas nogalē Moldovā notikušajā referendumā par atbalstu valsts kursam uz integrāciju Eiropas Savienībā vārda tiešā nozīmē pēdējā brīdī uzvaru ar 11,6 tūkstošu balsu pārsvar...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē