Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Zatlers: Valdība ir stabila; tai jānostrādā līdz 2014.gada vēlēšanām

Pašreizējā valdība ir stabila, un mūsu ambīcijas paredz, lai pašreizējais Ministru kabinets nostrādā līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām 2014.gadā, sestdien Reformu partijas (RP) domes sēdē sacīja partijas līderis Valdis Zatlers.

Viņš norādīja, ka strīdi valdībā un koalīcijā ir saistīti ar reformām, kurus iecerējuši veikt Reformu partijas ministri. Taču ir jāņem vērā, ka reformu plāni ir skaidri noteikti Valda Dombrovska (V) valdības deklarācijā.

Zatlers uzsvēra, ka nevis kādām aizmuguriskām interesēm, bet vēlētājam ir jāizlemj tas, kas valdīs Latvijā.

Kā ziņots, valdības stabilitāte pēdējā laikā ir saļodzījusies vairāku iemeslu dēļ. Nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK rosinājusi veikt ministru darba izvērtēšanu, kas varētu noslēgties ar krēslu pārbīdi valdībā. Netiek izslēgta iespēja, ka Reformu partija varētu zaudēt kādu no ministru amatiem.

Savukārt vairākos jautājumos Saeimā koalīcijas partneri pēdējā laikā ir balsojuši atšķirīgi. Tas bija novērojams arī 24.janvāra parlamenta balsojumā par pašvaldību deputātu statusu.

Jau vēstīts, ka šodien notiek RP domes sēde, kurā partijas domnieki diskutēs par gatavošanos 2013.gada pašvaldību vēlēšanām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē