Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

ZRP: Olšteina "atmiņas zudums" ir komisks

Norādām uz 11.Saeimas deputāta Klāva Olšteina sniegtajiem nepatiesiem faktiem intervijā ziņu aģentūrai LETA.

Divi Zatlera Reformu partijas (ZRP) ministri - iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs ir ZRP dibinātāji un partijas biedri, savukārt ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs iestājās ZRP janvārī un par to paziņoja preses konferencē par ministru paveikto 100 darba dienās.

Tāpēc K. Olšteina apgalvojumi, ka "Tikai ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs ir iestājies ZRP, pārējie četri šīs partijas deleģētie ministri joprojām ir bezpartejiskie"  un "ZRP ir norobežojušies ministri, ko šī partija ir deleģējusi darbam valdībā" nav patiesi.

ZRP valdībā virzīja piecus profesionālus ministrus, kas jau no pašiem partijas pirmsākumiem ir aktīvi strādājuši pie partijas programmas izveides un pašlaik ciešā sadarbībā ar ZRP īsteno vēlētājiem solītās reformas.

Gan vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs, gan iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis  ir partijas dibināšanas kongresā ievēlēti par valdes locekļiem, ko Olsteins nebūtu varejis nepamanīt.  Līdz ar to jau komisks kļūst Olšteina "atmiņas zudums". 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskais faktors Miltons

Amerikas Savienoto Valstu Floridas pavalsti sasniegusī augstākās, piektās, kategorijas viesuļvētra Miltons posta ne tikai Floridu un ASV ekonomiku – Miltons un tā priekštece, kategoriju zemākā vie...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē